سبد خرید
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

شناسه محصول : 12 دسته :

روغن نارگیل درمان ریزش مو و شوره سر 30میلcoconut oil

  • درمان ریزش مو
  • درمان شوره سر
  • درمان برآمدگی های کف سر
  • درمان موخوره
  • نرمی و لطافت موها

در انبار موجود نمی باشد

تحویل اکسپرس
بهترین قیمت
ضمانت اصل بودن
ارسال به تمام نقاط
بسته بندی زیبا
محصول ارگانیک
نقد و بررسی اجمالیcoconut oil

نارگیل درختی نخل مانند است که عموما در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می‌کند. این درخت در مناطق ساحلی گرم و مرطوب به خوبی رشد کرده و میوه می‌دهد از مناطق معروف جهان که تولید کننده نارگیل هستند؛ می‌توان به مناطق جنوبی و مرکزی آمریکا، آفریقا، هند، فیلیپین، مالزی، اندونزی و گینه نو اشاره کرد.

 

روغن نارگیل را از میوه این درخت می‌گیرند که نوعی چربی اشباع است. روغن نارگیل دارای اسید چربی با زنجیره متوسط، به نام اسید لوریک است. از این روغن به وفور در تهیه مواد آرایشی بهداشتی و روغن‌های درمانی و روغن ماساژ استفاده می‌کنند.

 

این روغن گیاهی به عنوان کرم مرطوب کننده و یک ضد آفتاب طبیعی عمل کرده و بیماری‌های پوستی را درمان می‌کند، علاوه بر این یک روغن سالم برای استفاده در آشپزی است و به عنوان طعم دهنده در غذا نیز استفاده می‌شود.

روغن نارگیل برای پوست، مو زیبایی بسیار کاربردی است.

برتری روغن نارگیل راگا به نسبت سایر رقبا
دارای نشان سیب سبز سلامت از سازمان غذا و دارو و قابل پیگیری است.
دارای گواهینامه بین المللی FDA،CE، DR.LEE و ۸ ایزو از کشور انگلستان
مشاوره رایگان پزشک
ضمانت اصالت کالا

 

خواص فوق العاده روغن نارگیل
درمان ریزش مو
درمان شوره سر
درمان برآمدگی های کف سر
درمان موخوره
نرمی و لطافت موها
تقویت ابرو و مژه
درمان مشکلات دستگاه ادراری، پوستی و پسوریازیس
ضد پوکی استخوان
ضد سرطان

 

ویژگی‌های خاص روغن نارگیل
روغن نارگیل اصل رنگ سفیدی دارد.
روغن نارگیلی که غیر هیدروژنه باشد، معمولاً در دمای بین ۲۲ تا٢۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شود.
این روغن از همه روغن‌های دیگر پایدارتر است و اگر از نوع تصویه نشده باشد، نقطه ذوب بالایی داشته و در دمای بالا نیز به راحتی نمی‌سوزد.
خواص روغن نارگیل برای پوست
نرم و لطیف کننده پوست
پاک کننده آرایش
برطرف کننده اختلالات پوستی
جلوگیری از پیری پوست

 

خواص روغن نارگیل برای پوست، به قدری است که همیشه رد پایی از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند صابون‌‌ها، کرم‌ها، محلول‌ها و لوسیون‌ها دیده می‌شود. از خواص این روغن برای پوست می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

جوان سازی پوست صورت

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین E موجود در روغن نارگیل با کاهش رادیکال های به رفع چین و چروک و جوان سازی پوست صورت کمک می کنند. همچنین پروتئین های موجود در این روغن گیاهی برای جوان تر شدن پوست مفید می‌باشند.

 

رطوبت رسان

یکی از مهم‌ترین فواید روغن نارگیل برای پوست، مرطوب نگه‌ داشتن پوست است. همین خاصیت را می‌توان دلیلی برای استفاده آن به عنوان کرم، پاک کننده آرایش و روغن ماساژ دانست.

جلوگیری از چین و چروک

این روغن به دلیل خواص آنتی اکسیدانی، پروتئین و میزان زیاد ویتامین‌ها، بخصوص ویتامین ای، از بروز چین و چروک‌ جلوگیری کرده و پوست را جوان نگه می‌دارد.

خاصیت ضد آفتابی

جالب است بدانید که روغن نارگیل، با داشتن SPF 8 به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی قابل استفاده است. این روغن از نفوذ اشعه UV جلوگیری کرده و تا حدی از آفتاب سوختگی پیش گیری می‌کند. استفاده از این روغن گیاهی برای پوست، به مرور پوست را روشن کرده و اثرات آفتاب را از بین می‌برد.

 

خاصیت نرم کنندگی

این روغن گیاهی قدرت بالایی در نرم کردن پوست دارد و علائم اگزما و خشکی پوست را کاهش می‌دهد. این ماده برای رفع خشکی لب تا ترک پا موثر است.

 

لایه برداری

از روغن نارگیل می‌توان به عنوان پایه برای ترکیب لایه بردار استفاده کرد. اگر این روغن را با لایه بردار‌های طبیعی مانند نمک و شکر ترکیب کنید، یک لایه بردار عالی خواهید داشت.

 

درمان مشکلات پوستی

اولین ماده‌ای که برای بهبود مشکلات پوستی استفاده می‌شود، ویتامین Eاست. روغن نارگیل منبع این ویتامین بوده و از بروز آکنه، پسوریازیس و اگزما جلوگیری کرده و حتی به بهبود این بیماری‌ها کمک می‌کند. از طرفی پروتئین‌های موجود در آن، سلول‌‌های جدید را جایگزین سلول‌های مرده کرده و بیماری‌های پوستی را بهبود می‌بخشد. این روغن خاصیت ضد میکروبی دارد و از بروز آکنه و جوش جلوگیری می‌کند.

 

خواص روغن نارگیل برای مو چیست؟

علاوه بر خواص روغن نارگیل برای پوست، این روغن خواص بی‌نظیری برای مو دارد که در بسیاری از کشورهای دنیا به خصوص هند به وفور استفاده می‌شود. ضمن اینکه مصرف این روغن گیاهی برای مشکلات پوست و مو توسط متخصصین طب سنتی نقاط مختلف جهان توصیه می‌شود. برخی از خواص این روغن گیاهی برای مو به شرح زیر است.

 

تامین پروتئین
پروتئین تراپی یکی از روش‌های مدرن رسیدگی به مو است اما از قدیم، روغن نارگیل این نیاز را برطرف می‌کرد. این روغن پروتئین از دست رفته مو را تامین می‌کند.

نرم کننده
همان طور که در خواص روغن نارگین برای پوست گفتیم، این روغن نرم کننده فوق العاده‌ای است که برای مو نیز بسیار موثر است. این روغن گیاهی با داشتن ویتامین E و K باعث براقیت، شادابی و طراوت پوست می‌شود.

محافظت از مو در مقابل حرارت
روغن نارگیل در صورت استفاده روی مو یک لایه محافظ ایجاد می‌کند و این لایه در برابر حرارت مقاوم است و به زودی تبخیر یا دود نمی‌شود.

ترمیم مو
پروتئین موجود در روغن نارگیل وهمچنین ویتامین‌ها و خاصیت رطوبت رسانی آن، موهای شکننده و آسیب دیده را ترمیم می‌کند.

جلوگیری از ریزش مو
از خواص روغن نارگیل برای مو می‌توان به جلوگیری از ریزش مو اشاره کرد. این روغن با اتصال به پروتئین‌های مو، فولیکول و ساقه مو را آبرسانی می‌کند. از طرفی ماساژ مرتب پوست سر با این روغن، باعث افزایش جریان خون در پوست سر و تغذیه فولیکول‌ها می‌شود که در نتیجه موها را از مرگ نجات می‌دهد. استفاده از این روغن گیاهی برای روغن تراپی سر، باید با توجه به طبع سر انجام و در صورت لزوم با روغن‌های دیگر ترکیب شود.

 

درمان شوره شر
شوره سر به دلیل پوسته شدن و خشک شدن پوست سر اتفاق می‌افتد، تمام خواص روغن نارگیل از جمله: اسیدهای چرب، ویتامین ای و خاصیت رطوبت رسانی به بهبود شوره سر کمک می‌کنند.

از بین برنده شپش
شپش بعد از ورود به لای موها، تخم گذاشته و این تخم‌ها بعد از ۱۰ روز به شپش تبدیل می‌شوند. استفاده از روغن نارگیل برای مو، اجازه نمی‌دهد تخم شپش به موهایتان چسبیده و تبدیل به شپش شود.

حفظ رطوبت مو
همانطور که گفتیم، این روغن به سادگی تبخیر نمی‌شود و لایه ایجاد شده آن روی مو به خوبی باقی می‌ماند. همین خاصیت به نگهداری رطوبت در مو کمک می‌کند.

جلوگیری از جوش کف سر
خواص ضد میکروبی این روغن از بروز جوش در کف سر جلوگیری می‌کند.

پیشگیری از موخوره
طوبت رسانی مو و رفع خشکی موهای دندانه دار دیگر خاصیت روغن نارگیل برای مو است.

حالت دهنده
با استفاده از روغن نارگیل به خوبی می‌توانید موهای وز و فر خود را حالت دهید.

 

 

نحوه مصرف روغن نارگیل چگونه برای مو و پوست

۱- ابتدا موضع رو با آب و صابون بشورید.
۲- چند قطره از روغن را روی محل ریخته و به آرامی ماساژ دهید تا کامل جذب پوست شود.
۳- بعد از ۲ ساعت محل را با آب ولرم شستشو دهید.

 

مشخصات روغن نارگیل اصل چیست؟

روغن نارگیل اصل و مرغوب، از گوشت نارگیل تازه و مرطوب گرفته می‌شود اما گاها این روغن گیاهی را از خشک شده نارگیل نیز می‌گیرند. این روغن گیاهی فوق العاده اصل در حالت جامد سفید رنگ بوده و در صورت ذوب شدن بی‌رنگ می‌شود. قیمت روغن نارگیل اصل زیاد است. اما اکثر روغن‌های بازار از نارگیل کال یا نارس گرفته می‌شوند که محصول نامرغوب بوده و قیمت پایینی دارند. در حالت کلی این روغن گیاهی برای مصرف غذایی و یا بهداشتی به دو شکل تولید می‌شود.

روغن نارگیل تصفیه شده: در این روش ابتدا نارگیل‌ها را پخته و سپس روغنشان را می‌گیرند. این روغن‌ها را معمولا از خاک رس عبور می‌دهند تا میکروب‌ها و گرد و غبار آن گرفته شود. اما این روش تصفیه، باعث کاهش پلی فنول و اسیدهای چرب زنجیره متوسط در روغن شده و در نتیجه از فواید آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی روغن می‌کاهد. روغن تصفیه شده، در اثر هیدروژنه شدن، نقطه ذوب بالاتری داشته و حدودا در گرمای ۴۰ درجه ذوب می‌شود. این روغن از آنجایی که بو و طعم ندارد؛ برای افراد حساس مناسب است.

روغن نارگیل تصفیه نشده: روغن تصفیه نشده از نارگیل تازه گرفته می‌شود و طعم و بوی نارگیل می‌دهد. مواد مغزی این روغن به مراتب بیش‌تر است. روغن نارگیل اصل که تصفیه نشده باشد، تحمل حرارت تا ۲۰۴ درجه را دارد و برای سرخ کردن غذا بسیار مناسب است. نکته قابل توجه در مورد این روغن، ماندگاری کم آن و قیمت بالای این روغن گیاهی صفیه نشده است.

 

هنگام خرید روغن نارگیل به چه نکاتی توجه کنیم؟

خرید روغن نارگیل طبیعی، نیاز به شناخت این روغن دارد. هنگام خرید روغن نارگیل اصل، به رنگ آن و بافت روغن جامد دقت کنید. روغن نارگیل اصل معمولا در حالت جامد، کمی دون دون است و سطح آن کاملا صاف نیست. صاف بودن سطح روغن نشانه وجود ناخالصی یا کیفیت پایین تر روغن است.

 

یادتان باشد که حین خرید روغن نارگیل خوراکی، به نوع تصفیه شده و نشده آن توجه کنید. اگر روغنی می‎خواهید که طبیعی بوده و بوی نارگیل بدهد و تحمل حرارت بالایی داشته باشد، روغن تصفیه نشده و اگر نمی‌توانید بوی نارگیل را تحمل کنید یا نسبت به آن حساس هستید، این روغن گیاهی تصفیه شده بخرید. عوامل تعیین کننده قیمت روغن نارگیل، روش تولید، کشور تولید کننده و درجه مرغوبیت روغن است. روغن‌های اصل و تصفیه نشده قیمت بالاتری دارند.

 

نمایش ادامه مطلب
برچسب:
مشخصات کلیcoconut oil
محصولات درمانی
موارد مصرف

درمان ریزش مو، درمان شوره سر، درمان موخوره، نرمی و لطافت موها، نرم و لطیف کننده پوست، پاک کننده آرایش، جلوگیری از پیری پوست

سایر مشخصات
حجم

30ml

نظرات کاربرانcoconut oil

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید: فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید. نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید. بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید. به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن نارگیل درمان ریزش مو و شوره سر 30میل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

پرسش و پاسخcoconut oil

    برای ثبت پرسش، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

    نقد و بررسیcoconut oil
    افزودن به سبد خرید
    مقایسه محصولات

    0 محصول

    مقایسه محصول
    مقایسه محصول
    مقایسه محصول
    مقایسه محصول