سبد خرید
1
حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

شناسه محصول : 13 دسته :

روغن کرچک 30میلkarchak

  • رفع سردرد و میگرن
  • برطرف کننده مشکلات پوستی
  • درمان یبوست
  • جلوگیری از ریزش مو
  • برطرف کننده جوش و لک
  • کک و مک
  • تسکین تورم داخلی گوش
  • رفع خشکی بینی

در انبار موجود نمی باشد

تحویل اکسپرس
بهترین قیمت
ضمانت اصل بودن
ارسال به تمام نقاط
بسته بندی زیبا
محصول ارگانیک
نقد و بررسی اجمالیkarchak

روغن کرچک که از دانه‌های کرچک موجود در گیاه استوایی Ricinus communis پرس می‌شود، غلیظ‌تر از روغن آرگان یا نارگیل است. اما از نظر ویتامین E و اسیدهای چرب نیز بسیار غنی تر از روغن‌های گیاهی است. اما داستان به همین جا ختم نمی‌شود. خواص روغن کرچک از زمان مصر باستان، که به عنوان اکسیر تقویت‌کننده ایمنی در نظر گرفته می‌شد، مورد استفاده است. روغن کرچک سرشار از اسید ریسینولئیک (نوعی اسید چرب که با التهاب مبارزه می‌کند) است.

چرا روغن کرچک بخریم؟

دارای نشان سیب سبز سلامت از سازمان غذا و دارو و قابل پیگیری است.
دارای گواهینامه بین المللی FDA،CE، DR.LEE و ۸ ایزو از کشور انگلستان
ضمانت اصالت کالا
درج قیمت و تاریخ انقضای محصول

 

روغن کرچک چیست و چه فوایدی دارد؟

روغن کرچک، که به عنوان Ricinus communis شناخته می‌شود، روغن گیاهی غنی از مواد مغذی از لوبیا کرچک است. اگر چه منشأ آن در مناطق گرمسیری شرق آفریقا است، اما به طور گسترده در هند و هند غربی برای اهداف آرایشی و دارویی استفاده می‌شود. این روغن معمولاً شفاف یا زرد کم رنگ است مگر اینکه از طریق تفت دادن یا جوشاندن به دست آید که به روغن کرچک سیاه معروف است.

 

در سطح مولکولی، این روغن یک اسید چرب با زنجیره بلند است. اسیدهای چرب پروتئین‌ها و مواد مغذی ضروری را برای فولیکول‌های مو فراهم می‌کنند و از التهاب فولیکول‌های مو جلوگیری می‌کنند.

روغن کرچک علاوه بر ضد التهاب بودن، چند خاصیت قابل توجه دیگر نیز دارد. برخی از فواید استفاده از این روغن عبارتند از: افزایش درخشندگی یا درخشندگی مو، افزایش انعطاف پذیری ساقه مو با پوشش دادن ساقه مو و خواص ضد میکروبی آن است.

 

آیا روغن کرچک رشد مو را تحریک می‌کند؟

هیچ مطالعه ای وجود ندارد که نشان دهد این روغن می‌تواند رشد مو را بیش از ۱ سانتی متر در ماه (استاندارد FDA برای رشد مو) افزایش می‌دهد. اما ۹۰ درصد روغن کرچک از اسید چرب ریسینولئیک اسید تشکیل شده است. شناخته شده است که گیرنده پروستاگلاندین E2 را تحریک می‌کند و منجر به گشاد شدن عروق خونی می‌شود.

 

هنگامی که روی پوست سر ماساژ داده می‌شود، باعث گشاد شدن عروق خونی شده و جریان خون غنی از اکسیژن و مواد مغذی را به فولیکول، پاپیلای پوستی یا ریشه مو افزایش می‌دهد. پس خواص روغن کرچک به طور غیر مستقیم باعث رشد مو می‌شود. به دلیل مواد مغذی موجود در آن، از فولیکول مو در برابر مهاجمان خارجی سلولی و بافتی محافظت می‌کند که سلامت و شادابی فولیکول مو را از بین می‌برد.

 

روغن کرچک برای رشد مو فواید بسیاری دارد.

 

خواص روغن کرچک برای مو چیست؟

تقویت مو، خواص ضد میکروبی، کاهش التهاب در فولیکول مو، مرطوب کننده و ضد خشکی، محافظت در برابر موخوره و کمک به جذب سایر مواد مغذی از خواص روغن کرچک است.

تقویت مو
شواهد نشان می‌دهد مواد مغذی منحصر به فرد موجود در روغن کرچک، از جمله ویتامین E (توکوفریل استات)، جریان خون را در پوست سر افزایش داده و رشد مو را تقویت می‌کند.

کاهش التهاب در فولیکول مو
این روغن حاوی اسیدهای چرب امگا ۶ است که نوعی اسید چرب ضروری است که باعث رشد مو و کاهش التهاب در فولیکول مو می‌شود.

خواص ضد میکروبی
این روغن دارای خواص ضد میکروبی است که در مبارزه با رشد بیش از حد باکتری‌ها یا قارچ‌ها روی پوست سر مفید است.

مرطوب کننده و ضد خشکی
برای کسانی که دچار خشکی پوست سر هستند، خواص روغن کرچک می‌تواند کمک کننده باشد. این روغن، به عنوان ماده موثر و ملایم برای پاکسازی پوست شناخته شده است. از آنجایی که این روغن پولاریزه است، در واقع کثیفی را جذب کرده و به طور موثر پوست را تمیز می‌کند.

محافظت در برابر موخوره
مقدار بالای اسید ریسینولئیک ممکن است به بهبود گردش خون در پوست سر کمک کند، که ممکن است به تغذیه فولیکول‌های مو، تارهای قوی‌تر و شکستگی کمتر منجر شود. به علاوه، روغن کرچک یک مرطوب کننده است، به این معنی برای حفظ رطوبت و درخشندگی مو عالی است.

کمک به جذب سایر مواد مغذی
کرچک باعث افزایش و افزایش جذب محصولات دیگر می‌شود و اگر در روتین مو گنجانده شود، مواد سایر محصولات به طور موثرتری در پوست نفوذ می‌کنند.

آیا استفاده از روغن کرچک برای مژه و ابرو بی خطر است؟
روغن کرچک برای ابروها بی خطر است، اما در مورد مژه‌ها محتاط باشید. اگر پس از تست، حساسیتی وجود نداشته باشد، استفاده از آن برای ابروها بی خطر است. اما برای استفاده روی پلک بهتر است با پزشک مشورت کنید. چرا که ممکن است موجب عفونت و التهاب پلک شود.

خواص روغن کرچک برای پوست
اگر شما هم دارای چین چروک های زیادی روی پوست خود هستید می توانید از روغن کرچک استفاده کنید. تحریک تولید کلاژن، پیشگیری از چین و چروک، تحریک تولید کلاژن، تسکین پوست مشکل‌ دار، ضد التهاب و باکتری، صاف شدن بافت پوست از خواص روغن کرچک است و در زیر توضیحات کاملی ارائه می‌کنیم.

 

 

روغن کرچک برای پوست باعث پیشگیری از چین و چروک می‌شود.

 

پیشگیری از چین و چروک
روغن کرچک حاوی تری گلیسیرید است. اینها می‌توانند به حفظ رطوبت در پوست کمک کنند و از ایجاد چروک ناشی از خشکی پوست جلوگیری کنند.

تحریک تولید کلاژن
این عصاره به پوست نفوذ کره و به تحریک تولید کلاژن و الاستین در بدن کمک می‌کند، که می‌تواند پوست را نرم و هیدراته کند.

تسکین پوست مشکل‌ دار
خواص روغن کرچک برای درمان اگزما، درماتیت، روزاسه، پسوریازیس و سایر بیماری‌های پوستی شناخته شده است.

ضد التهاب و باکتری
این روغن به دلیل غنی بودن از اسید ریسینولئیک به طور طبیعی ضد باکتری و ضد التهاب است. این روغن پوست را هیدراته می‌کند و همزمان با باکتری‌ها مبارزه کره و به دوره خارش و سوزش پوست خاتمه می‌دهد.

رفع آکنه
خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک برای کاهش آکنه مفید است. اسید ریسینولئیک می‌تواند از رشد باکتری‌هایی که باعث آکنه می‌شوند جلوگیری کند.

صاف شدن بافت پوست
این عصاره سرشار از اسیدهای چرب دیگر است. هنگامی که روی پوست صورت استفاده می‌شود، می‌تواند صافی و نرمی را افزایش دهد.

مناسب پوست حساس
روغن کرچک امتیاز کمدوژنیک پایینی دارد. این بدان معنی است که بعید است منافذ پوست را مسدود کند و خطر ایجاد جوش‌های سر سیاه را کاهش می‌دهد و برای استفاده در پوست‌های حساس مناسب است.

فواید روغن کرچک در پزشکی چیست؟
روغن کرچک در پزشکی موجب بهبود زخم، اثرات ضد التهابی، ضد قارچ و کمک به مشکل گوارشی می‌کند که در زیر توضیحات کاملی در مورد هرکدام ارائه می‌کنیم.

کمک به مشکل گوارشی
اگر مستعد یبوست هستید، از خواص روغن کرچک غافل نشوید. شاید یکی از شناخته شده ترین کاربردهای دارویی این روغن ملین بودنش است. به این معنی که حرکت ماهیچه‌هایی را که مواد را از طریق روده‌ها فشار می‌دهند، افزایش می‌دهد و به پاکسازی روده‌ها کمک می‌کند. ملین‌های محرک به سرعت عمل می‌کنند و معمولاً برای رفع یبوست موقت استفاده می‌شوند.

 

هنگامی که روغن کرچک خورده می‌شود، در روده کوچک تجزیه شده و اسید ریسینولئیک، اسید چرب اصلی روغن کرچک، آزاد می‌شود. اسید ریسینولئیک ازاد شده توسط روده جذب شده و یک اثر ملین قوی را تحریک می‌کند.

یک مطالعه نشان داد که وقتی افراد مسن از این روغن مصرف می‌کردند، علائم یبوست کاهش می‌یابد، از جمله فشار کمتر در حین اجابت مزاج و احساس کمتری از اجابت مزاج ناقص گزارش شده است. اما روغن کرچک به عنوان درمانی برای مشکلات طولانی مدت توصیه نمی‌شود.

 

کمک به بهبود زخم
استفاده از روغن کرچک روی زخم‌ها محیط مرطوبی ایجاد می‌کند که باعث بهبودی و جلوگیری از خشک شدن زخم‌ها می‌شود. این روغن رشد بافت را تحریک می‌کند به طوری که می‌تواند یک مانع بین زخم و محیط ایجاد شود و خطر عفونت را کاهش دهد. مطالعات نشان داده اند که پمادهای حاوی روغن کرچک باعث بهبود زخم‌های می‌شود که از فشار طولانی مدت روی پوست ایجاد می‌شوند.

اثرات ضد التهابی
اسید ریسینولئیک، اسید چرب اصلی موجود در روغن کرچک، دارای خواص ضد التهابی چشمگیری است. مطالعات نشان داده است که وقتی این روغن به صورت موضعی استفاده می‌شود، التهاب را کاهش می‌دهد و درد را تسکین می‌دهد. به ویژه برای افرادی که دارای یک بیماری التهابی مانند آرتریت روماتوئید یا پسوریازیس هستند.

ضد قارچ
کاندیدا آلبیکنس نوعی قارچ است که معمولا باعث مشکلات دندانی مانند رشد بیش از حد پلاک، عفونت لثه و عفونت کانال ریشه می‌شود. خواص روغن کرچک که ضد قارچ هستند به مبارزه با کاندیدا و حفظ سلامت دهان کمک کند. مطالعه دیگری نشان داد که مسواک زدن و خیساندن پروتزهای مصنوعی در محلولی حاوی این روغن منجر به کاهش قابل توجه کاندیدا در افراد مسن می‌شود که از دندان مصنوعی استفاده می‌کردند.

 

نحوه استفاده از روغن کرچک چگونه است؟

قبل از مصرف روغن کرچک، حتما از عدم حساسیت به آن مطمئن شوید. برای تست حساسیت، یک هفته مقدار کمی روغن را پشت گوش یا قسمت داخلی بازو بمالید. اگر روغن با پوست سر شما سازگار است. برای استفاده از این روغن، فقط چند قطره از آن را به پوست سر خود بمالید. می‌توانید چند قطره دیگر را به قسمت میانی ساقه و انتهای موهای خود ماساژ دهید و بهتر است پس از دو ساعت موهای خود بشویید. این کار موها را از شکستگی محافظت کرده و بافت موهای شما را تقویت می‌کند.

 

روغن کرچک سنگین و چسبنده است و پاک کردن آن از روی مو دشوار است. برای استفاده آن را با سایر روغن‌های طبیعی مانند نارگیل یا جوجوبا رقیق کنید. این کار می‌تواند بوی این روغن را کاهش دهد. برای این کار روغن کرچک را با دو برابر روغن حامل مخلوط کنید. بسیاری از متخصصان مراقبت از مو توصیه می‌کنند از این روغن بیش از یک بار در هفته استفاده نکنید.

 

۲۰ دقیقه استفاده کنید: برای استفاده، روغن را در کف دست خود گرم کنید، سپس به ریشه موهای خود بمالید و آن را به سمت انتهای موها بکشید. اجازه دهید حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند و سپس آن را از موهای خود با شامپو بشویید. برای اینکه روغن بهتر خیس بخورد، می‌توانید از قبل موهای خود را خیس کنید. توجه داشته باشید کار با روغن کرچک به دلیل چسبندگی آن دشوار است.
برای پوست ملتهب، صبح و شب کمی روغن روی نواحی آسیب دیده بمالید.

 

عوارض روغن کرچک چیست؟

مصرف بیش از حد این روغن روی مو ممکن است موجب گره خوردن مو شود. اگر از شوره سر رنج می‌برید، بهتر است از روغن کرچک برای موهای خود استفاده نکنید. همچنین لازم به ذکر است که مصرف خوراکی مقدار زیاد این روغن می‌تواند باعث عوارض جانبی شود، از جمله:

گرفتگی شکم
اسهال
سرگیجه
غش کردن
توهمات
حالت تهوع
تنگی نفس و درد قفسه سینه
بثورات پوستی
گرفتگی گلو

 

در روغن تولید شده به روش پرس سرد، دانه‌های کرچک بدون استفاده از حرارت یا مواد شیمیایی خشن به روغن فشرده می‌شوند. روغن‌های فشرده سرد بهترین کیفیت و غنی تر از روغن‌های تولید شده با گرما هستند. روغن کرچک مانند هر روغنی ماندگاری دارد. پس از باز شدن، ممکن است بعد از حدود یک سال شروع به فاسد کند، بنابراین هنگام انتخاب محصول و نگهداری آن در خانه به این نکته توجه داشته باشید.

نمایش ادامه مطلب
برچسب:
مشخصات کلیkarchak
محصولات درمانی
نکات مهم

نوع عصاره : کرچک
نوع مصرف : موضعی
نوع ویتامین : ویتامین E , امگا 6

نظرات کاربرانkarchak

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید: فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید. نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید. بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید. به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن کرچک 30میل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

پرسش و پاسخkarchak

    برای ثبت پرسش، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

    نقد و بررسیkarchak
    افزودن به سبد خرید
    مقایسه محصولات

    0 محصول

    مقایسه محصول
    مقایسه محصول
    مقایسه محصول
    مقایسه محصول